Despre Portalul Informativ Pentru Tineri

Portalul vine să contribuie la consolidarea consiliilor locale ale tinerilor și sporirea numărului tinerilor implicați pe lângă asta, este și un element totalizator al serviciilor și oportunităților pentru tineri pe de o parte  și suport logistic pentru facilitarea participării tinerilor la prioritizare, inițierea și dezvoltarea acestora pe de altă parte. 

200
Persoane înregistrate
1
Consilii de Tineret
0
Prestatori de servicii înregistrați pe PIT

PIT este un instrument care oferă posibilitate tinerilor de a se informa, referitor la  serviciile pentru tineri active precum și acțiunile autorităților publice  și organizațiilor neguvernamentale inclusiv de dezvoltare a serviciilor pentru tineri., la centrele de tineret active sau posibilitatea implicării în consiliile de tineret, publicul target rămâne neacoperit.

Informare

Cum și am spus anterior, portalul te informează cu tot ce poate ajuta un tânăr la dezvoltarea sa personală cât și profesională.

Transparență

Prin intermediul portalului - poți vedea toate actele referitoare la Programul de Consolidare și dezvoltarea a Consiliilor Raionale / Municipale de Tineret.

Implicare

Tot pe acest portal poți găsi diferite oportunități de implicare în domeniul voluntariatului pentru a obține cele mai bune practici.

Dezvoltare

Evident că pe baza portalului te poți și dezvolta personal, la noi găsești o gamă largă de informație utilă ce te v-a ajuta pe tine să te dezvolți.

Ghidare

Prin intermediul Bibliotecii online, portalul ghidează tinerii consilieri pentru elaborarea cu succes a planului calendaristic a CR/MT, ajută la îmbunătățirea relațiilor cu APL.

PIT și Noutățile

Tot aici ai posibilitatea de a fi la curent cu ultimele noutăți din cadrul Rețelei Naționale a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, să afli care sunt oportunitățile de dezvoltare atât personală cât și profesională, posibilitatea de a te implica în activități formale și non-formale. 

Prin intermediul Portalului Informativ pentru Tineri, ai posibilitatea de a lansa Consiliu Local de Tineret chiar în localitatea ta! Pentru asta s-a elaborate o metodologie special și accesibilă pentru orice tânăr din țară, tot ce trebuie să faci e să tastezi butonul “Vreau să mă expun”, completezi un formular și noi venim cu un răspuns! 

Au apărut întrebări?

Lasă-ne un mesaj și noi în cel mai scurt timp venim cu un răspuns!